Follow




credit to : Jaehyun
\
DOMOKUN ♥

Domoooooooooooooooooooooooooooo!

haha,lol :P


p/s mimiy punya yang paling besar tu tau,yang lain-lain tu adik mimiy punya,hehe :P

i dah ada domo sendiri you,hihi *memang ketinggalankan aku?

actually,i had been wanted to buy domo for a long-long time ago tapi disebabkan domo ni ada jual kat
seremban jea,kat senawang belum ada,malas nak pegi beli kat sana,so tak berkesempatan la nak
beli,haha,panjang bebeno cito eah =='

tapi sekarang dah ade tau! hee~

anyway,thanks to my mum for surprising me by giving me my lilbabyboo♥ that i always
wanted to have it before

i really-really-really happy like crazy and i appreciate it so damn much!

for my lilbabyboo♥, *fyi,it's not lil at all -,-

please be nice to me or else,i'll cut your hand!

naah,i'm not that mean guys,

domo,no need to worry bout that yeah,haha

just be nice to me and everything will be just right

hohohohoho(evil laugh)

okay,that's all i guess,kbye :)