Follow




credit to : Jaehyun
\
JUSTIN TOOK THE WRONG STEP

okay,tadi aku log in fb,dah lama takk online kott (padahal baru dua hari takk online)

then,aku bukak home je keluar Syeera Radzi punya
status

pastu yang tertulis oleh syeera pulak pasal justin bieber my hubby la kononnya

aku pun cepat-2 la baca apa komen-2 yang ada,nak tahu jugak apa yang diorang kecoh sangat pasal hubby aku nihh

baca-2 je


nahh amik kau,justin bieber kutuk islam dah

selama nie aku memang selalu dengar benda-2 macam nihh,tapi aku anggap nonsense je

sekali dia dah tulis kat twitter dia dah

memang dah insane agaknya

dia takk boleh pikir ke apa akibat buruk bila dia celupar macam tu?

fans dia jugak yang lari kann?

beliebers bagai termasuk aku kayy =='

bila dia dah buat macam ni,aku terus cancel nak beli baju dia dekat cousin aku

ahhh,pegi jalan la,dah dia kutuk islam kita pegi pakai baju gambar dia bagai ape cito?

memang haram den nak pakai

sat gi kena marah kat bapak den pulak lagi ape cito,kan?

kayy,apa loghat aku guna pun aku takk tahu? -,-

dah-2,abaikan

tapi aku rasa aku still suka lagu dia kott?

entah,ape cito? hikhikhik,depends la

tapi yang pasti aku takkan puja-2 dia macam orang gila nak pegi concert or tengok filem dia lagi dah

NEVER!


kbye.