Follow




credit to : Jaehyun
\
RANDOM RAYA #2

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

emm,dah lama tak update blog,bukan apa sebenarnya,MALAS :/

raya 2011 tak best sangat la,kenapa ea? mimi pun tak tahu,tapi kebanyakan orang semua cakap macam tu,pelik jugak,hmmm

raya tahun depan lagi la,PMR kot,kena pegang buku masa raya,ish,apa benda raya macam tu,booooooooooorrrriiiiiiiinnnnggggggggggggg !

nie je gambar raya,tak banyak pun,malas nak ambik gambar,sebab tak berapa nak meriah sangat pun



nie cousin aku,hanis,putri hanis and sarah qistina



ni atuk and nenek aku,hikhik XD




kat atas nie plak parents aku la dengan pengasas TIA AMELIA tu ha,ala,yang iklan dalam tv selalu tu,mokma aku panggil dia,mokma nie cousin mak aku,


nie ferrari dia,pffft,nak jugak :( sampai mati pun takkan dapat

okay dah,gambar memang sikit gilaa kan? -.-

biarlah,raya tak best buat apa gambar banyak-2

emm,dah la,taknak cite pasal raya lagi dah,tak best,tak best,tak best!

kbye.