Follow




credit to : Jaehyun
\
TODAY,I'M FOURTEEN !

HAPPY,HAPPY,HAPPY,HAPPY,HAPPY,HAPPY,HAPPY,HAPPY,HAPPY BIRTHDAY to me!

i'm fourteen now? oh god,i am :*
baru balik hang out dengan my bestfriends forever : aina,wana and hiriya
wasyi tak dapat ikut,uhuk uhuk :'(
emm,tak pelah,tadi kitaorang pergi openhouse cikgu mahani dekat dataran senawang pastu pegi iceroom then jalan-2 kat giant sekejap
huh,penat dohh
tengoklah gambar-2 kat bawah nie,hihi









kitaorang nak order pun mengambil masa yang agak lama,HAHA lol

aku sebenarnya bukan suka sangat jadi form 2 sebab tahun depan dah kena PMR
err,bencinya!
kalau boleh aku nak je jadi form 1 balik,hihi
nak jadi omeyyyyyyyyyyyyyyyy sentiasa :)
ohh yeah~~

btw,thank you kepada semua yang ucap happy birthday dekat aku especially kepada facebooker-facebooker tersayang ♥
awww,sayang korang tahap badak ^_^
ya allah,banyak gila sampai sakit tangan aku nak reply satu-2
semua main copy paste je,HAHAHA :D

aku jarang ucap happy birthday dekat budak-2 facebook nie sebab facebook aku gila sikit
biasanya kalau facebook yang normal mesti lah ada tulis kan birthday siapa-siapa setiap hari dekat bahagian tepi wall kan?
tapi aku punya tak ade,kosong je
hmm,memang sah gila =='
kbye.