Follow




credit to : Jaehyun
\
THE TRUTH.

Assalamualaikum semua :*

masa balik kampung haritu aku bawak la sekali script choral speaking aku tu
yela,tua-tua nie memang copek lupo
kitaorang kena perform untuk majlis graduasi la pulak,cehh~
aku nak hafal tapi tak masuk otak,hmm,mengong kott -,-

so masa hafal-2 tu kan,teringat plak kenangan lama *sebenarnya tak berapa nak lama sangat la
dalam awal tahun 2011,bulan mac kot
pertandingan choral speaking biasanya awal tahun kan?
kalau dah ada pertandingan mesti lah ada practice

aku adela kenal sorang budak nie melalui fb actually,aku dah lama kenal dia dah sebenarnya
dia je yang tak kenal aku,so kitaorang pun berkenal-kenalan melalui fb,#kmengada nama je satu sekolah tapi nak jugak kenal dekat fb

aku ingat dia tak cam aku kat sekolah,yela,gambar dalam fb tu aku dah edit kebanyakannya,so aku expect dia tak cam la muka aku kan
tapi aku salahhhh,ternyata dia memang cam aku,
dia tahu aku selalu stalk dia dekat sekolah
dia selalu nampak aku
ya allah! malunyeeeeee!

selama nie aku anggap dia tak perasan langsung and tak kenal siapa aku
memang malu gila tahap badak la bila dia cakap macam tu dekat fb
then,dia tanya ada practice choral tak esok?
aku tanpa memikirkan apa-2 terus cakap ada
lepastu,dia cakap dia nak datang tengok,aku pun halang lah dia tapi dia tetap nak datang

so,esok tu aku sangka dia takkan datang
yela,buat apa dia nak datang tengok aku speaking ramai-2 tu?
membazir masa dia je la -.-
but you know what?
masa kitaorang tengah practice,tiba-2 dia muncul di sebalik pintu-2 dewan sekolah and dia terus duduk dekat budak-2 drama
kalau dia duduk dekat depan kitaorang nanty nampak awkward pulak kan

dia memang datang.
tanggapan aku salah for the second time
bila aku nampak dia je,aku terus jadi gagap,script semua aku dah lupa,*otak blank
pergerakan pun salah and macam-2 lagi yang terjadi
macam mana aku tak jadi macam tu?
dia asyik pandang je ke arah sini
kalau pandang kejap-2 tu takpe la,nie dia asyik pandang je,
oh great,memang teruk la practice aku hari tu

tapi yang aku pelik kenapa dia rajin gila datang awal semata-mata nak tengok practice choral?
ok then,kitaorang pun chat,chat and chat je
dia cakap dia malu nak tegur aku *lelaki pun malu ke?
tapi last-2 satu hari tu lepas latihan kembara semse dia betul-2 tegur aku
masa tu pun aku gagap,kelu doe lidah
tapi aku paksa jugak cakap,takkan la nak biarkan dia plak ann

tapi lepas seminggu,dua minggu dia tak tegur aku dah,sebab kitaorang jarang jumpa
aku ingat nak cop dia sombong or dia dah lupa dekat aku
tapi then dia tegur jugak
ehh,dia macam boleh baca fikiran aku je? HAHA XD
ok lepas semua benda tu,apa yang terjadi? yang tu biarlah rahsia,taknak cite ahh,sedih :( lol

and sekarang aku tak paham dengan perasaan aku sendiri
kawan-2 aku cakap dia macam dah lain sikit
aku harap dia takkan jadi sombong,bajet and semua yang sewaktu dengannya yela,ramai peminat kan :P
aku rasa kau cuma nak mempermainkan aku je kan?
hmmm,i guess so, ergghh,i don't know,i just wish i can read your mind and knowing the truth is what i crave for :(



emm,but i want you too know i still remember those cute little moments that will raise a smile to my face :)
kbye.