Follow




credit to : Jaehyun
\
2A-2011 and 3A-2012?

Assalamualaikum :]

EXAM.
EXAM.
EXAM.

EXAM RESULT. -.-
hancusssssss!

sekarang nie,aku tak tahu siapa dapat masuk class 3Arif next year
mungkin hiriya,mungkin aina,mungkin wasyi atau mungkin jugak wana
contohnye kalau 2 atau 3 orang daripada miwaniyana akan ke class 3Arif tahun depan
apakah akan terjadi kepada yang selebihnye?
hanya tuhan yang tahu~

aku cuma harap satu je,aku harap sangat kelima-lima kami dapat masuk ke class 3Arif dan sama-2
fighting untuk dapatkan 8A dlm pmr
aku jugak harap yang semua student 2A tahun nie akan masuk 3A next year
aku tak tahu kenapa tapi aku rasa aku sayang gila dekat budak-2 2A

sepanjang tahun 2011 nie,kalau diflashback balik macam-2 yang kitaorang dah lalui,seriously.
realitinya,class kitaorang memang popular di antara cikgu-2 semse
oh man,i wonder why..

yea,mungkin kadang-2 homework yang diberi agak banyak tapi,aku paham semua tu untuk jadikan kitaorang pandai,betul tak cikgu?


2A memang lain dari yang lain,bayangkanlah kitaorang cuma ada 5 orang lelaki dalam class dan 2A adalah satu-satunye class yang pelajar lelakinya paling sikit,oh yeah~
so,dalam ketidaksedaran aku,sebenarnye class 2A nie memang best
best dari segi mana?
hihi,itu hanya kami yang tahu

cikgu selalu cakap kami nie elit,elit,elit dan elit
tapi hakikatnye kami tetap kami.
elit atau tidak itu bukan masalahnye
yang penting we are who we are.


hee,siapa yang akan masuk ke class 3A tahun depan?
hanya tuhan yang tahu~ *again
to me,2A is awesome and yeah i never regret from being a 2A student,for sure.
GoodLuck again guys,hope to see you guys next year in the same school,same class and same teachers,perhaps.
toodles!