Follow




credit to : Jaehyun
\
MY NEW CRUSH,GREYSON CHANCE.

Assalamualaikum.

wallaweyhh~
first time aku diperkenalkan nama GREYSON CHANCE nie ialah daripada cousin aku sebenarnye dah lama dah pun actually

cousin aku : cuba mimi bukak link nie,comel kan dia
aku : siapa nie? urmm,comel la jugak


tapi dalam hati aku masa tu, "ish aku akan tetap suka dekat bieber jugak.
ala,forever belieber lah katakan,HAHAHA XD
tapi sekaranggggggggggg keadaan dah betul-2 berbeza okay!
completely different than before.

sejak aku tahu greyson chance nak datang malaysia,sejak tu lah aku mula mencari info tentang siapa sebenarnye remaja comel tu
agak terkejut jugak rupe-rupenye dia sebaya dengan aku
born in 1997
cehh,budak-2 lain jealous lettew~

lebih-2 lagi semalam AIM-18
aku memang tunggu dari kul 8 malam lagi do
ayah aku tetiba tukar channel tengok f1 yang start kul bape tah -.-
mak aii,nak nangis aku weii cause tak dapat tengok greyson

pastu ayah aku suruh google and cari laman web yang boleh tengok AIM online
cari punye cari,terjumpa laman web astro and astro tulis kalau nak tengok secara online kene download apebenda entah,aku pun ape lagi, bantai download jelah,apa aku kesah
loading punye loading.akhirnye terpapar lah AIM tu dekat lappy

and masa tu jugaklah ayah aku dah taknak tengok f1 -.-
susah payah aku download dari tadi,hishh.

ok akhirnye tibalah waktu yang ditunggu-2 iaitu kemunculan greyson chance di atas pentas bersama najwa latiff -..- err
yang paling tak leh bla bia najwa cakap "saya nak memperkenalkan kawan saya dari amerika....."
amboi,siapa kawan kau?
ce ulang sikit,mak nak dengar
ele perasan,greyson tak cakap apa pun masa tu

lepas greyson main piano sambil nyanyi lagu waiting outside the line muncul lah si najwa tu sebab diorang nyanyi duet untuk lagu paparazzi
haihh,spoil betul la =='
ekau boleh tak poie main jauh-2 dari boypren den?
tapi memang comel and feel gila ahh masa dia main piano tu,naik gila aku tengok
yang paling aku benci,diorang boleh pulak berpegangan tangan dekat ats pentas
eeee,jealous gilaaaa do!

lepas habis je greyson nyanyi,berlambak-2 orang update status pasal dia dekat home fb
aku lah salah satu daripada spesies tersebut :D
aku taktau berapa status aku dah update pasal dia,tak terkira do
ini lah antaranye,ada lagi actually


lepastu semua sibuk dok upload gambar greyson and ada yang buat DP lagi
ish ish ish,HAHAHA XD
tadi aku sempat tengok ulangan AIM balik,motif sebenar? tentulah nak tengok greyson :D
kesian bieber :/
ala,takpe,bieber duduk diam-2 dengan gomez okay? lalalalalala~
untungla siapa pegi concert dia,bukan untung sikit tapi untung gilaaaaaaaaaa!
okay so the conclusion is me love GREYSON CHANCE♥
the end.