Follow




credit to : Jaehyun
\
I'M SORRY.

HARAPAN? JANGAN BAGI HARAPAN DEKAT ORANG KALAU TAK SUKA ORANG TU
aku selalu tulis ayat tu dekat status masa aku bodoh dulu
i'm too stupid,i should know he wont like a girl like me
tapi sekarang keadaan dah terbalik,aku yang bagi harapan dekat orang

aku memang tahu aku tak patut buat macamtu dari awal lagi
but my heart says yes eventhough my brain doesnt
aku jarang layan lelaki dekat fb
kadang-2 aku terfikir jugak,sombongkah aku? bongkakkah aku sebab taknak layan diorang?
but i have my own reasons,korang memang baik,aku je yang jahat,sorry :/

tapi aku bodoh sebab aku dah layan dia and i gave him a bunch of hope
i couldnt say yes,i wont
ada 4 sebab kenapa aku tolak

-ISLAM
couple adalah haram,walaupun memang ramai remaja yang melakukannya tapi hukum tetap hukum
it wont change,kita yang kena berubah,kita kena sedar tentang hukam-hakam agama sendiri
baca nie untuk informasi lanjut http://drdakwahremaja.wordpress.com/2009/10/31/5-sebab-kenapa-couple-haram/

-PARENTS
i'll be dead meat if my parents know
i love them more than anything else in this world,i wont break their heart,i swear

-FRIENDS
miwaniyana,my best girlfriends ever,setakat nie kitaorang semua tak pernah terjebak lagi dengan benda-2 couple nie,alhamdulillah
but yeah,as teenagers we have our own crush,perkara biasa la kan? i bet everyone have their own crush too
diorang selalu ingatkan aku tentang tujuan kita bersekolah kalau diorang tengok aku dah over sangat,thanks guys,ilysm!♥

-PMR
PMR,perosak kebahagiaan paling besar aku,penghalang aku online 24/7
inilah dia PMR! lolz,kalau dah couple tu kan,nak study pun susah,asyik ingat diaaaaaaa je kan? ingat aku taktau?
tujuan aku sekolah tahun depan untuk study je,i aim 8A's in my pmr and i have to get it but if i dont,i'll die,hahahaha *jk :D

that is all the reasons i have cause yeah this is my life baby :> it is what it is,right?
yang haram tetap haram,i wont break my parents' heart,ilysm miwaniyana,and 8A's in PMR,insyaallah~ pray for me bloggers♥
the end.

and oh before that,FYKA MOHAMED is daa best!
oh fyka,you're so friendly and you're pretty,kbye.