Follow




credit to : Jaehyun
\
OUR ANNIVERSARY DAY!


12/2/12
korang ada idea ni tarikh apa?
well,hari ni ialah hari MIWANIYANA! *big clap everyone*
miwaniyana? what the heck is that?
ekceli,

MI is for me,mimi
WA is for wana
NI is for amni
YA is for hiriya
NA is for aina


macam bodoh?
oh ini bukan macam bodoh,ini adalah hari untuk memperingati friendship kitaorang
ala,lebih kurang macam hari anniversary tu tapi ni untuk friendship
korang hado? :P
tarikh ni kitaorang undi dulu tau and then pilih secara random
12/12/12 yang terpilih,kebetulan jatuh dekat tarikh yang cantik pulak tu,lewlzz

sebenarnya saya disini nak wish SELAMAT HARI MIWANIYANA kepada semua bestprend poreber saya yang disayangi.dimanjai.dimarahi.diingati.dilindungi.dihormati.ditumpangi dan dikasihi sekalian
biasalah kalau dah namanya pun friendship mestilah ada bittersweetnya betul tak?
so girls,thanks for everything
mungkin ada yang akan pindah sekolah next year
its kinda hard for me but yeah it is for our own good i guess
but before that,kena tengok result dulu lah kan
but i don't think i'll move into any other school anyway
all this long,we've gone through everything together,awwh just look how strong we are? :')

okay lastly,saya,NUR SYAMIMI BINTI ZAMZURI mendoakan kejayaan miwaniyana dan rakan-2 yang lain dalam PMR dan seterusnya dalam hidup masing-2
i will always mention every of your names in my prayer,insyaallah~
Assalamualaikum.