Follow




credit to : Jaehyun
\
DISSAPOINTED.

okay so semalam saya ada tweet macam nie "saya harap saya akan nampak crush saya esok,walaupun dari jauh :D
ramai jugak twiples yang tolong aminkan
and memang ALLAH dah perkenankan doa saya tu tapi malangnya,saya nampak dia melakukan perbuatan yang memang sumpah saya annoyed gila
oh ekceli,saya tak nampak tapi kawan baik saya,wana yang nampak and she told me
like seriously,gua rasa macam nak hentak muka lu dengan 88 meja kayu jati masa tu jugak
ok the choral speaking team tengah ber'speaking' dekat sini while you guys having fun dekat sana?
omg,y'know what? YOU SUCK.
yeah man you are~
gua taknak tengok muka lu dengan perempuan tu and dengan mana-mana perempuan pun ahh
i'm sure any of other girls outhere pun taknak tengok crush diorang dengan perempuan lain,right?
ok bye.