Follow




credit to : Jaehyun
\
HE GIVES ME BUTTERFLIES IN MY TUMMY

something just happened to me at school today
him,
my crush,
SZ,he did . . . . . . .
omaigod i cant believe this !

okay,baru semalam je saya tweet ni "i miss him so badly,i almost forget what he looks like"
tapi hari ni,terus saya jumpa dia
ya allah,y'know what
tadi ada koko,so budak-2 kadet ni kawad dekat sekeliling school hall
and kitaorang,tengah berlatih choral speaking dekat dalam hall

so lepas kawad-2 semua tu,diorang pun balik
at that time,i didn't wear my spec so i can't see a thing *short sightedness*
dan saya bercakap dalam hati "ahhh,dia dah balik,mesti dia tengah berlari-2 nak balik ni,tahu sangat"
memang masa tu geram gila kot sebab ingatkan dia dah balik en
padahal . . . . . . . . . . .

he's there,he's sitting there and watching our choral speaking
bila hiriya bagitahu je ..................
allah je tahu perasaan saya masa tu
and then i asked hiriya "dia buat apa dekat situ?"
hiriya kata "taktahu taktahu"

sebenarnya dia tengah tengok kitaorang,seriously,tetiba rasa terharu pulak,LOL
apa yang dia buat tu,memang sama macam dulu,exactly the same
dia sanggup masuk hall balik untuk tengok choral speaking? i know you miss me,lol

masa nak balik tadi,dia lalu and buat-2 taktahu
but then,nampak macam dia nak pusing belakang tapi tak jadi,lewlzz
gosh,i thought you've changed maybe just a bit but overall you still the same
i don't really like your hair anyway
c'mon,where's the zayn's hair? why did you changed it? .__________.
ahh,nevermind~
the end.